Kroos: Imamo posebne moći u Ligi prvaka, a Bayern je bolji nego prošle sezone

Foto: Getty Images / Guliver Image

DVOBOJ Bayerna i Reala u polufinalu Lige prvaka (prvi susret u srijedu od 20:45) poseban je za jednog nogometaša. Toni Kroos će, kao i prošle sezone, tražiti prolaz preko kluba u kojem je igrao od 2006. do 2014. godine, nakon čega je potpisao za Real i već dvije godine vlada Ligom prvaka.
 
"Liga prvaka oslobađa posebne moći u nama. Emocije uvijek igraju ulogu u svemu, pogotovo u noćima na Santiago Bernabéuu. Većina naših igrača je igrala u velikim utakmicama i zbog toga možemo ostati mirni u teškim situacijama jer znamo da možemo pobijediti svakoga. Takvi smo i u trenucima kad gubimo, jednostavno nikada ne padamo pod pritiskom", započeo je Kroos pa prokomentirao sudar protiv Bayerna. 
"Ova sezona je teška, ali imamo Ligu prvaka i želimo ponovno obraniti trofej. Naravno, dobro znam koliko je teško pobijediti Bayern, posebno na Allianz Areni, ali vjerujem da imamo kvalitetu za to, kao i prošle godine. Drago mi je vratiti se u München, vidjeti drage ljude, ali razmišljam samo o utakmici i tome kako što bolje odigrati i doći do dobrog rezultata uoči uzvrata", jasan je njemački reprezentativac. 

Embed from Getty Images

 
"Prošla sezona i utakmice protiv Bayerna pokazale su da nema opuštanja ni u slučaju pobjede sutra navečer, jer je Bayern odlična momčad i bilo gdje vas može svladati ako joj ostavite i najmanje prostora. Osvojili su ranije Bundesligu, u dobroj su formi, a čak vjerujem da su i kvalitetniji nego prošle sezone", upozorava suigrač Luke Modrića i Matea Kovačića.

Pročitajte više