HNL

Krstanović je opet izbušio Hajduk. Evo koliko mu je golova zabio

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL/PIXSELL

IVAN KRSTANOVIĆ je Hajduku zabio oba gola u zaostaloj utakmici protiv Slavena koja je završila 2:2. Međutim, već odavno nije vijest kada krakati Duvnjak postigne gol protiv Hajduka.

Prvi put zabio je Hajduku 2010. Klub za koji je tada postigao gol je u četvrtoj ligi, a hajdukovci s te utakmice u penziji

Subašić - Vejić, Jurica Buljat, Maloča - Oremuš, Brkljača, Marin Ljubičić, Goran Jozinović - Ibričić, Vukušić, Anas Sharbini. 

Ovo je bio sastav Hajduka na utakmici protiv Zagreba u 14. kolu HNL-a, 7. studenog 2010. Domaćin je na Poljudu pobijedio 4:1, a gol za goste postigao je Ivan Krstanović.

To mu je bio prvi gol protiv Hajduka. 10 i pol godina kasnije, dosta hajdukovaca s te utakmice je u mirovini, a klub za koji je Krstanović zabio je u četvrtoj ligi.

Na pragu 40. zabio je 15. i 16. gol Bilima

Međutim, 38-godišnji Krle danas je krasno zabio 15. i 16. gol u karijeri protiv najdražeg suparnika na zaostaloj HNL-ovoj utakmici Hajduk - Slaven (2:2).

U 65. minuti Goda je ubacio s lijeve strane na peterac, a ondje se najbolje snašao Ivan Krstanović, koji je iz prvog dodira s pet metara prevario domaću obranu i izjednačio na 1:1. Krstanović je dobio žuti karton zbog skidanja dresa prilikom proslave, ali može ga se razumjeti. Vrijedi posebno feštati kada 15. put u karijeri zabiješ jednom od dva najveća hrvatska kluba.

Oba zgoditka su golčine

Krstanović nije dugo slavio taj gol jer četiri minute kasnije zabio je i drugi, još ljepši. Veteranski napadač je s više od 20 metara krasno pogodio za preokret pokraj nemoćnog Kalinića. 

Zabio je Hajduku igrajući za šest klubova

Tako je u 29. utakmici protiv Hajduka tom klubu zabio 16. gol. Protiv Bilih je postizao zgoditke kao napadač Zagreba, Dinama, Rijeke, Zadra, Lokomotive i Slavena. 

Hajduk ga je više puta pokušavao dovesti

Hajduk ga je u prošlom desetljeću u nekoliko navrata pokušavao dovesti, prvi put još 2011. Međutim, nije uspio, pa mu je umjesto poslodavca postao omiljena mušterija.

Pročitajte više