HNL

Krznar: Nismo željeli ponuditi toliko koliko je Hajduk uzeo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama pobijedili su Hajduk 2:0 u najvećem hrvatskom derbiju koji je igran u sklopu 31. kola Prve HNL. Pogotke za Dinamo postigli su Bruno Petković iz jedanaesterca u 21. minuti te Lirim Kastrati koji je bio precizan u 35.

Kombinacija Dinamove pobjede i ranijeg Osijekovog remija s Rijekom (0:0) znači i da je aktualni hrvatski prvak s odigranom utakmicom manje sad na četiri boda više od Osijeka koji je na drugom mjestu.

Tu situaciju je Osijekov trener Nenad Bjelica već prokomentirao, a sad u komentaru utakmice i Damir Krznar.

''U prvom poluvremenu bila je to dinamična i otvorena igra. Hajduk je došao nadmetati se, a nama to odgovara. Dominirali smo, stvorili dosta šansi i bili smo opasni. Šteta što neke poluprilike nismo završili šutom, ali otvorili smo Hajduk i dokrajčili ga. U drugom poluvremenu je to bilo kontroliranije i s manjom potrošnjom energije, ali nismo željeli ponuditi toliko koliko je Hajduk uzeo'', izjavio je Krznar pa se osvrnuo na ogled Rijeke i Osijeka:

''Ide nam u prilog ishod utakmice Rijeke i Osijeka, ali nije fokus na Osijeku nego na nama. I nakon susreta protiv Osijeka smo rekli da je sve u našim rukama i da mi moramo odraditi svoj dio posla, a ostali neka se bore.''

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više