Lijepo li je ovih dana biti Juventin: Stigla je najljepša vijest za sve navijače Stare dame

Foto: Guliver Image/Getty Images

LIJEPO li je ovih dana biti navijač Juventusa. Torinski klub nadomak je novog Scudetta, u finalu je Kupa, u utorak je Stara dama potpuno nadigrala i rezultatski (3:0) razbila Barcelonu, a dan nakon rasturanja Messija i društva, generalni direktor torinskog velikana najavio je da će Massimiliano Allegri ostati na klupi Juvea još minimalno godinu dana.
 
A danas je stigla i najljepša vijest za sve one koji obožavaju crno-bijelu boju.
 
Vijest koju je nogometni svijet nestrpljivo iščekivao konačno je dobila potvrdu. Paulo Dybala ostaje vjeran Staroj dami do 2022. godine. Argentinski čarobnjak odbio je silne milijune koje su mu pod noge bacali Real, Barca i ostali europski bogataši i parafirao je novi ugovor s Juventusom.
 
Informacija koja je oduševila sve navijače najtrofejnijeg talijanskog kluba objavljena je na službenim stranicama kluba iz Torina, uz objašnjenje da je suradnja produžena na obostrano zadovoljstvo.
 
Stari ugovor s Juveom trajao mu je do 2020 godine, prema kojem je zarađivao tri milijuna eura godišnje. Novim će zarađivati čak sedam milijuna, pa će tako postati drugi najplaćeniji igrač Serije A. Više od Dybale zarađivat će samo njegov sunarodnjak i klupski kolega Gonzalo Higuain, vrtoglavih 7,5 milijuna eura godišnje.
 
Dybala je u Juve došao u ljeto 2015., kad je za nešto manje od 34 milijuna eura stigao iz Palerma. Premda se u ove dvije godine često sukobljavao s trenerom Allegrijem i upravom kluba, njegova visoka klasa nikad nije bila sporna i ove sezone njegov talent je eksplodirao. S Higuainom i Mandžukićem čini jedan od najubojitijih napadačkih terceta svijeta, a da je to tako na svojoj se koži prije dva dana nabolje uvjerila Barcelona.
 
Ove sezone zabio je 16 golova i dodao je osam asistencija za Juventus.
 

Pročitajte više