Ljutiti Bilić ne putuje u Liverpool i ne želi miriti HNS i Bišćana

IZBORNIK U-21 reprezentacije Slaven Bilić poprilično se naljutio na novinara Sportskih novosti preko kojeg je prošli tjedan došla informacija da putuje u Liverpool na uzvratnu utakmicu Lige prvaka kao svojevrsni mirotvorac između Bišćana i HNS-a.

"To što ste objavili nema veze, jer smo pričali o Bišćanu i o toj trakavici s njim. Previše se toga vrti, svi se miješaju u taj problem. A ja sam htio otići u Liverpool zbog utakmice, a ne da budem neki kurir, glasonoša, jedna vrst Koffi Anana ili nekog mirotvorca. No, sad mi ne pada na pamet otputovati na uzvratnu utakmicu. Želim na taj način izbjeći svaku sumnju da se petljam u problem." - rekao je Bilić za Internet portal Nogomet On Line.

Bilić je doista u intervjuu razgovarao o Bišćanu, ali kako je naknadno rekao, govorio je hipotetski, te sad kaže kako je potrebno zaključiti taj problem.

"Ovo s nekakvom mojom intervencijom, ponudom da se pojavim u bilo kakvoj ulozi, nema smisla. I po meni to nije kriva, već svjesno zlonamjerna interpretacija." - tvrdi Bilić.

Pročitajte više