Mamića nakon poraza od Rijeke čeka Gorica: Vraća nam se Gvardiol, možda i Majer

Foto: Pixell/Igor Kralj

DINAMO je prije nekoliko dana kod kuće iznenađujuće izgubio od Rijeke, a sutra od 17:05 gostuje kod hit momčadi HNL-a Gorice.

''Čeka nas teška utakmica protiv dobrog i kvalitetnog suparnika koji je u Velikoj Gorici već puno puta pokazao koliko dobro igra i tamo su u dosta utakmica bili prilično uvjerljivi. Mi dvoboj s Rijekom nismo završili kako smo htjeli, a protiv Gorice želimo pobijediti, pružiti dobru igru kao i svaki put do sada. Naravno, moramo popraviti realizaciju koja nije štimala prvu utakmicu, uložiti još više energije, pa neće biti problema'', rekao je trener Dinama Zoran Mamić pa je dodao:

''Srećom, poslije Rijeke nemamo novih ozljeda, vraća nam se Gvardiol, možda i Majer, a svi ostali su u konkurenciji. Gorica? Pa vidio sam da je protiv Istre igrao sastav koji je odradio valjda 99% utakmica i u prvom dijelu sezone, nisu puno mijenjali. Sigurno da novi trener Siniša Oreščanin ima drugačije taktičke zahtjeve, ali takve stvari ne idu preko noći. Očekujem čvrstu i agresivnu Goricu koja je uvijek brza u tranziciji, ima opasna krila i puno dobrih centaršutova.''

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više