Marca: Lopetegui večeras mora pobijediti ako želi voditi Real u El Clasicu

Foto: EPA-EFE, Screenshot (Marca)

REAL MADRID večeras od 21 sat dočekuje Viktoriju Plzen u trećem kolu Lige prvaka.

U većini slučajeva, očekivala bi se lagana pobjeda Reala, ali ne i danas. Kraljevski klub nije pobijedio u posljednje četiri utakmice, u negativnom su nizu od četiri poraza zaredom i samo je pitanje vremena kada će trener Julen Lopetegui dobiti otkaz ako trenutačno ne popravi rezultate momčadi. Tako tvrdi Marca i španjolski novinar Juanma Castano u svojoj emisiji El Partidazo de Cope. 

"Scenarij prvi: Real će pobijediti Viktoriju Plzen i Lopetegui će sjediti na klupi protiv Barcelone u sljedećem kolu. Scenarij drugi: Kiks Madrižana i Lopetegui odlazi. Zamjenik bi vrlo vjerojatno bio Antonio Conte", rekao je Castano, a slično se nadovezuje i Marca:

"Dobit će otkaz nakon sljedećeg poraza, a možda čak i ako pobijede, a Real odigra jako loše. Oni koji vode klub kažu kako je jako loše fizički pripremio momčad, nema ideju kako igrati, nije iskoristio Viniciusa Juniora iako je "novog Neymara" platio preko 40 milijuna eura, i što je najvažnije, ne pobjeđuje", piše Marca.

U prošlom kolu La Lige su izgubili 2:1 kod kuće od Levantea te se nalaze tek na sedmom mjestu tablice. U Ligi prvaka imaju pobjedu protiv Rome u prvom kolu i poraz od CSKA u drugom. Drže drugu poziciju skupine G s tri boda. 

Ako Lopetegui doista dobije otkaz, kao glavnog kandidata za zamjenu Marca spominje Santiaga Solarija, dok Castano kaže kako bi Antonio Conte u tom slučaju preuzeo klupu Kraljevskog kluba.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više