Marca: Manekenka i žena Barcelonine zvijezde stvara probleme u svlačionici

Foto: EPA

PREMA pisanju španjolske Marce, u svlačionici Barcelone odvija se drama, a jedan od glavnih protagonista je Sara Arfaoui, supruga zvijezde Blaugrane Ilkaya Gündogana. U tekstu pod naslovom "Gündoganova žena raspiruje kontroverzu u svlačionici Barcelone: ​​rat unakrsnih poruka", Marca opisuje da se sve događa u kontekstu ispadanje Barcelone od PSG-a iz Lige prvaka.

Nakon susreta Ilkay Gündogan bio je vrlo razočaran te je indirektno prozvao suigrača Ronalda Arauja, koji je pri rezultatu 1:0 za Barcelonu (3:1 ukupno) dobio crveni karton, nakon čega je sve krenulo nizbrdo. "Jako sam razočaran koliko smo im lagano sve dopustili. Ja bih u takvoj situaciji uvijek radije pustio igrača da ide 1 na 1 s golmanom ili čak i da zabiju gol", rekao je Gündogan.

Ušutkuje Gündoganove suigrače

Takva poruka nije najbolje sjela Arauju, a u njegovu obranu skočili su i francuski branič Jules Kounde i Sergi Roberto, koji su na društvenim mrežama poručili da "uvijek pobjeđuju i gube kao tim", a španjolski mediji su pisali da je to jasna poruka Gündoganu.

Sada je odlučila reagirati i žena njemačkog reprezentativca. "Ovaj čovjek krvavo radi. U nogometu razmišlja samo kako da bude bolji i uvijek daje sve za momčad. Njegov mentalitet je treble mentalitet", napisala je manekenka, pri čemu se referirala na njegovo osvajanje trostruke krune sa Cityjem prošle sezone. Uz to je stavila i smajlić, kojim je poručila suigračima njegovog muža da zašute.

Pročitajte više