US OPEN

McEnroe: Đoković ovu mrlju neće moći izbrisati

Foto: Getty Images / Guliver Images

ĐOKOVIĆEVO ispadanje s US Opena komentirao je i jedan od najkontroverznijih tenisača u povijesti John McEnroe koji je tijekom karijere bio poznat po iskazivanju frustracija na terenu, razbijanju reketa te svađi sa sucima.

"Đoković se može oporaviti"

Ipak, McEnroe nije našao puno opravdanja za Đokovićev potez, već je rekao da ga je svladao pritisak.

"Mislim da ga je svladao pritisak. Puno toga se događalo izvan terena i očito je da je to utjecalo na njega. Svidjelo se to njemu ili ne, postat će zločesti dečko do kraja karijere. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se to riješiti. Nisam rekao da se ne može oporaviti", rekao je McEnroe, a potom napomenuo kako vjeruje da će se vratiti.

"Mislim da bi se mogao oporaviti. Piše povijest i može prestići Nadala i Federera na listi po broju osvojenih Grand Slamova. Mlađi je, svi to znamo, puno toga mu ide na ruku. Ipak, ovo je mrlja koju neće moći izbrisati, svidjelo mu se to ili ne. Kako će se nositi s ovim? Kakva će biti reakcija ostalih igrača? Kakvu će reakciju dobiti kada se vrate navijači? Sve su to pitanja na koje nema odgovora u ovom trenutku. Šokiran sam što je to napravio i to u situaciji kada je apsolutni favorit", završio je legendarni Amerikanac, a njegove riječi prenosi B92.

Pročitajte više