ZANIMLJIVOSTI

Messi ili Ronaldo? Ovako su birali poznati nogometaši

Foto: Getty Images

U SVIJETU nogometa ne postoji tema o kojoj se raspravlja u onoj mjeri u kojoj se raspravlja o tome je li veći Ronaldo ili Messi. Postala je to gotovo mitska rasprava u kojoj se svi trude odabrati stranu.

Madridska Marca organizirala je početkom ove godine veliku online anketu u kojoj je birala najboljeg nogometaša svih vremena. 

U finalu je Messi na startu imao oko 60 posto glasova, ali onda su se aktivirali Ronaldovi fanovi pa je na kraju rezultat bio 246 tisuća glasova za Ronalda i 209 tisuća za Messija.

Glasali poznati nogometaši

Mi vam donosimo rezultate glasanja koje je među poznatim nogometašima proveo Peter Crouch, a kako su glasali možete pogledati ispod teksta. 

Alan Shearer, John Barnes, Steven Gerrard, Harry Maguire, Paul Scholes i Andrew Robertson bili su među onima koje je Crouch ispitao. 

Svi glasovi:

Alan Shearer: Lionel Messi

John Barnes: Lionel Messi

Andrew Cole: Lionel Messi

Harry Maguire: Cristiano Ronaldo

Tony Adams: Lionel Messi

Steve McManaman: Cristiano Ronaldo

Robbie Keane: Lionel Messi

Jermain Defoe: Lionel Messi

Paul Scholes: Cristiano Ronaldo

Steve Bruce: Lionel Messi

James Milner: Lionel Messi

Andrew Robertson: Lionel Messi

Steven Gerrard: Lionel Messi

Scholes promijenio dres

Izgleda kao da su ljudi u nogometu, barem ovi anketirani, skloniji Messiju. Ipak, također je zanimljivo da su neki promijenili mišljenje u odnosu na ono što su govorili ranije.

Tako je Scholes, koji je u Unitedu čak šest sezona igrao s Cristianom Ronaldom, ranije rekao da je Messi najbolji nogometaš svih vremena. "Ronaldo je briljantan, ali Messi je najbolji", rekao je Scholes, ali sada je promijenio mišljenje. 

 

Pročitajte više