transferi

Mišić potpisao za PAOK

Foto: Twitter (screenshot)

PAOK je službeno predstavio Josipa Mišića. 

Sporting i PAOK ugovorili su Mišićevu jednoipolgodišnju posudbu do 30. lipnja 2020., uz opciju otkupa. Grčki mediji tvrde da otkupna klauzula iznosi oko dva milijuna eura.

Josip Mišić u Solun je sletio u srijedu navečer, a u četvrtak je bio podvrgnut liječničkim pregledima. U PAOK-u je zadužio broj 27. Ne bude li novih kupovina, Mišiću će konkurencija na poziciji centralnog i defenzivnog veznjaka biti Mauricio i Jose Alberto Canas, Pontus Wernbloom, Yevhen Shakhov i Konstantinos Balogiannis.

Osim što se službenim klupskim kanalima predstavio navijačima, danas je prvi put trenirao s novim suigračima. Dobrodošlicu su mu zaželjeli tradicionalnom nogometnom inicijacijom.

Prema pisanju portugalskih i talijanskih medija, i Dinamo i Frosinone bili su zainteresirani za Mišića.

On je u siječnju 2018. napustio Rijeku za 2,75 milijuna eura i sa Sportingom - za koji je u svim natjecanjima nastupio u devet utakmica - potpisao petogodišnji ugovor s otkupnom klauzulom od 60 milijuna eura.

Prije Sportinga i Rijeke, nastupao je za Osijek i Speziju. Trenutačno je vrijedan milijun i pol eura. Za hrvatsku reprezentaciju, za koju ima dva nastupa (Čile, Kina), debitirao je u siječnju 2017. Jedine trofeje, odnosno dvostruku krunu (2017.), osvojio je s Rijekom.

Pročitajte više