LIGA PRVAKA

Modrić: Benzema je na Ronaldovoj razini, a ona moja asistencija... Da, bila je dobra

Foto: Screenshot

KAPETAN hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić gostovao je kod Stevea McManamana u emisiji kojom je najavio finale Lige prvaka protiv Liverpoola. Govorio je o veličini Reala, šansama za novi naslov, suigračima, treneru, ali i o opjevanoj asistenciji za Rodryga kojom je započet preokret protiv Chelseaja..

"Real je definitivno najveći klub na svijetu. Puno toga govori 13 naslova u Ligi prvaka i prilika da se osvoji 14. Navijači ga čine velikim, igrači koji za njega igraju. Mnogo je tu osvajača Zlatne lopte i mnogo prvaka. Sve to Real čini velikim", rekao je Modrić u uvodu razgovora pa objasnio kako se on i suigrači nose s pritiskom pred finale Lige prvaka:

"Imamo određeno iskustvo, posebice u ovom natjecanju. Sretni smo što smo, mnogi od nas su, igrali četiri finala Lige prvaka i sad ćemo peto. Moramo pokušati ostati normalni, kao što smo cijele sezone. Ne trebamo ništa mijenjati, moramo se dobro pripremiti i pokušati pobijediti."

"Imamo vjere u sebe, ali ne možemo reći da u finalu ima favorita. Liverpool je sjajan, pobijedili smo neke velike momčadi kao PSG, Chelsea i Manchester City. Rekao bih da su oni bili favoriti u utakmici protiv nas. Moramo na tome graditi, ući sa samopouzdanjem u utakmicu. To je najvažnije", dodao je Modrić i prokomentirao formu Karima Benzeme:

"Benzema je vruć"

"Vruć je ove sezone. Drugačiji je igrač u odnosu na vrijeme kad sam ja stigao u klub. Zbog Cristiana Ronalda, koji je radio nevjerojatne stvari, nije bio toliko u središtu pažnje. Bilo mu je teško doseći te razine. Ove sezone je na njoj. Sretan sam zbog njega i sretan sam što ga ljudi prepoznaju kao jednog od najboljih napadača u povijesti nogometa. Drago mi je što je u našoj momčadi i nadam se da će nastaviti tako igrati."

Modrić je nahvalio i trenera Carla Ancelottija, kojeg je prozvao jednim od najboljih na svijetu, te njegov pristup igračima u svlačionici, a razgovor zaključio još jednim podsjetnikom na sjajnu asistenciju vanjskim dijelom stopala u utakmici s Chelseajem. McManaman je tu asistenciju nazvao nevjerojatnom i prozvao je dodavanjem godine.

"Hvala. Bilo je to u trenutku, tako mi je došlo i odlučio sam tako dodati loptu. Rodrygo je bio na dobrom mjestu, utrčao je i zabio. Da, bila je to dobra asistencija", nasmijao se Modrić.

Pročitajte više