Modrić priznao da je Real u velikoj krizi: "Bijesni smo, ovo nismo očekivali"

Foto: Epa

NAJVEĆE iznenađenje 2. kola Lige prvaka dogodilo se u Moskvi gdje je CSKA srušio europskog prvaka Real Madrid s 1:0, a pobjednički gol zabio je Nikola Vlašić već u 2. minuti. 

Vlašić je nakon gola i asistencije u 1. kolu Plzenu ubilježio još jedan gol u Ligi prvaka koji će pamtiti cijeli život. Splićanin je u 2. minuti iskoristio glupost Varanea i preciznim udarcem probio Navasa za veliku pobjedu. Real je napadao cijelo vrijeme, pogodili su dvije vratnice, gredu i imali puno prilika, ali nisu uspjeli zabiti ruskom reprezentativnom golmanu Akinfejevu, koji je isključen u 95. minuti zbog prigovora. Luka Modrić je susret počeo na klupi, ušao je u 58. minuti, a tri minute prije kraja je i on propustio veliku priliku.

Sad je jasno da je kraljevski klub u velikoj krizi - tri utakmice u nizu bez pobjede, a što je najporaznije, tri utakmice bez postignutog gola. Posljednji put se Realu to dogodilo 2007. kad je na klupi sjedio Fabio Capello.

Nakon utakmice Luka Modrić je prokomentirao krizu Reala i pokušao je dati objašnjenje za još jedan kiks.

''Bijesni smo jer nismo očekivali da ćemo ovdje ispustiti bodove. Atmosfera u svlačionici u ovom trenutku baš i nije najbolja. U utakmicama koje slijede moramo stati na noge. U onoj protiv Seville kao i ovoj protiv CSKA nismo bili na pravoj razini. Zabrinjavajuće je to što ne možemo postići pogodak, ali riješit ćemo to i izaći iz ove situacije'', kazao je Modrić pa je objasnio zašto nije zaigrao od početka:

''Šef je rekao da mi je potreban odmor budući da sam igrao tri ili četiri utakmice u nizu. Morao sam ući u igru jer nogomet se ne razvija uvijek prema planu. Pokušao sam pomoći momčadi'', rekao je kapetan Hrvatske i za kraj je ponudio plan oporavka prvaka Europe:

''Moramo se podići, biti ujedinjeni i razmišljati pozitivno. Moramo raditi da bismo se poboljšali i slavili u sljedećoj utakmici. U ovoj smo stvorili neke sjajne šanse, no lopta nije željela u mrežu. Bit ćemo bolji.''

Pročitajte više