HRVATSKI NOGOMETAŠI

Modrić usred noći srušio Instagram, a onda mu je Ćorluka ukrao šou komentarom

Foto: Gulliver / Getty Images

LUKA MODRIĆ se kasno noćas, oko dva sata poslije ponoći, na Instagramu pohvalio fotografijom s peharom prvaka Španjolske, 17. trofejem koji je osvojio u osam godina u Realu.

Iako je to napravio usred noći, odmah je dobio stotine tisuća lajkova i oduševljenih komentara, jer ipak je u pitanju profil legende Reala koja na ovoj društvenoj mreži ima preko 18 milijuna pratitelja.

"Prvaci po 34. put! Najbolje stvari nikad ne dolaze lako", napisao je Modrić uz sliku na kojoj nasmijan pozira s trofejem osvojenim pobjedom nad Villarrealom (2:1) jedno kolo prije kraja La Lige. Modrić je namjestio prvi gol za ključni trijumf, što mu je osma asistencija u prvenstvu.

Doista, Modrić nije do ovog naslova došao lako. Cijelu prošlu sezonu i dobar dio ove igrao je loše, a činilo se i da je Zidane otpisao igrača koji za dva mjeseca navršava 35 godina. Modrića je držao na klupi protiv najvećih rivala u prvenstvu (Barcelona, Atletico) i Ligi prvaka (PSG).

Međutim, "prestari" i otpisani Modrić spektakularno je uskrsnuo kada je bilo najvažnije, u završnici prvenstva, kada je Real s deset uzastopnih pobjeda uzeo prvo mjesto Barceloni, dotadašnjem lideru i osvajaču dva posljednja prvenstva. 

Sjajne partije veterana Modrića i njegov ogroman doprinos Realovoj tituli motivirale su Vedrana Ćorluku da mu u sitan sat ovako čestita: "Ma igraj do četrdesete!"

Ova Ćorlukina poruka dugogodišnjem suigraču, s kojim je prošao sve, od posudbi u Zaprešiću, preko afirmacije u Dinamo, pa do slave u Tottenhamu i reprezentaciji Hrvatske, pokupila je stotine lajkova. 

 

Pročitajte više