Modrićev prijelaz u Tottenham drugi najbolji ljetni transfer

POPULARNI nogometni portal Goal.com sastavio je listu od deset najboljih transfera kojima smo svjedočili u ljetnom prijelaznom roku.

Na prvo mjesto uvjerljivo je zasjeo Mathieu Flamini koji je prešao iz Arsenala u Milan. Iako je Flamini bio jedan od najboljih igrača Topnika, klub to nije znao prepoznati i pravovremeno nagraditi pa je Francuz preselio na San Siro kao slobodan igrač.

Na drugom je mjestu Luka Modrić. "Najvrućeg mladog hrvatskog igrača 'Spursi' su digli pred nosom takvim klubovima poput Barcelone i Chelsea. I kakvim se to potezom već pokazalo! Izgleda da će Modrić biti pravi dragulj u veznom redu Juandea Ramosa iduće sezone", piše Goal.com.

Na listu su još uvršteni Amauri (iz Palerma u Juventus), Ezequiel Garay (iz Racing Santandera u Real Madrid), Saydou Keita (iz Seville u Barcelonu), Alberto Gilardino (iz Milana u Fiorentinu), Tomas Ujfaluši (iz Fiorentine u Atletico Madrid), Martin Caceres (iz Villarreala u Barcelonu), Mirko Vučinić (Roma napokon otkupila od Leccea drugu polovicu njegovog ugovora) i Aaron Ramsey (iz Cardiff Cityja u Arsenal).

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više