HNL

Moro: Nema smisla pričati u kamere, moramo se pokazati protiv Cityja

Screenshot: Index

DINAMO je danas protiv Varaždina slavio s minimalnih 1:0 i tako pred City osigurao mir koji donosi pobjeda. Jedini pogodak na utakmici zabio je Mario Gavranović.

Bjelica spreman za City

Prvi je pred novinare izašao Nenad Bjelica, koji je otkrio da je napetost rasla kako se utakmica bližila kraju, a na semaforu je stajalo 0:0. 

"Naravno da smo malo strahovali jer je do 70. minute stajalo 0:0, ali zadovoljan sam kako je moja momčad odigrala. Njihov golman je branio moguće i nemoguće. Današnja postava u obrani je opcija i za City, dakle Moubandje, Dilaver, Ademi i Stojanović", rekao je trener Dinama pa dodao:

"Zadovoljan sam s ekipom i načinom na koji su igrali, nismo im dali da puno igraju. Svima nama je u glavi Manchester City pa su ove utakmice teške. Do Cityja trening, trening, trening i onda popodnevni trening."

Igrači zadovoljni

Nakon Bjelice pred novinare je izašao Nikola Moro, koji je najavio utakmicu protiv Cityja.

"City je za nas jako važna utakmica, ovisimo još uvijek sami o sebi. Mislim da možemo doći do potrebnog rezultata uz malo sreće. Tamo su nas malo zagušili, bili smo impresionirani stadionom i ekipom, moramo na terenu pokazati da možemo bolje, a ne da pričamo za novinare i kamere. To treba pokazati na terenu", rekao je Moro nakon kojeg je pred novinare izašao Mario Gavranović.

"Ušao sam i zabio, donio pobjedu, ali svaki gol je sladak. Sada se okrećemo Cityju, u prvoj utakmici su nas zasluženo pobijedili. Mislim da ovaj put moramo stajati kompaktno i preko kontranapada tražiti naše šanse i kada nam se ukažu, a siguran sam da će ih biti, moramo ih iskoristiti ako mislimo napraviti dobar rezultat", rekao je Gavranović.

Pročitajte više