NAVIJAČE TOTTENHAMA NAPALI ZBOG ODLASKA "Idioti, doživotno im zabranite dolazak "

Foto: Guliver Image/Getty Images

AKTUALNI europski doprvak Juventus plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je u Londonu pobijedio Tottenham 2:1 poslije 2:2 iz prve utakmice.
 
Nakon što je u Torinu izvukao 2:2, Tottenham je na Wembleyu pred svojim navijačima vodio 1:0 i imao još niz sjajnih prilika, no Juve je u drugom dijelu okrenuo rezultat i izborio nastavak natjecanja.
Pogodak za Tottenham zabio je Heung-Min Son u 39. minuti, a rezultat su okrenuli Argentinci Gonzalo Higuain (64) i Paulo Dybala (68). Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge nije ni doputovao u London.
 
Tottenham je imao priliku tek drugi put u svojoj povijesti izboriti plasman u četvrtfinale Lige prvaka. To mu je do sada uspjelo jedino 2011. kada je u osmini finala prošao Milan, ali je potom u četvrtfinalu ispao od Real Madrida. Londonski sastav je i ovoga puta bio korak do prolaza protiv jednog talijanskog sastava, ali nevjerojatni Juventus izvukao se iz ponora.
 
Ipak, Tottenhamu je nedostajao samo jedan gol da barem izbori produžetke. Bili su Pijetlovi nekoliko puta u odličnoj šansi, ali je na kraju Stara dama uspjela obraniti svoju prednost.
 
Upravo zbog činjenice da je Tottenhamu bio potreban samo jedan gol da izbjegne ili barem odgodi eliminaciju i meč odvede u produžetak, čudi da su navijači londonske momčadi razočarani počeli napuštati tribine stadiona Juventusa prije zadnjeg sučevog zvižduka. Dobar dio pristalica Spursa počeo je napuštati Wembley nekoliko minuta prije kraja, premda je Tottenham u 90. minuti preko Kanea pogodio vratnicu.
 

Besmislen čin navijača Tottenhama nije naišao na odobravanje u engleskoj javnosti, pa su se ubrzo našli na udaru korisnika društvenih mreža.
 
"Svim tim navijačima Tottenhama koji izlaze nekoliko minuta do kraja treba doživotno zabraniti dolazak na utakmice"; "Navijači Tottenhama napuštaju stadion nekoliko minuta do kraja, a treba im samo jedan gol za produžetke, stvarno to ne razumijem"; "Šokantno je da navijači Tottenhama odlaze ranije. Ostanite i aplaudirajte svom timu", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na Twitteru nakon poteza pristalica Pijetlova.
 
 

Pročitajte više