LIGE PETICE

Neviđena drama u Bundesligi. U 96. minuti zabili za pobjedu i slavili, a onda - VAR

Foto: Reuters

RB LEIPZIG remizirao je s Hoffenheimom u 29. kolu njemačke Bundeslige te tako vjerojatno ispao iz utrke za naslov prvaka u kojoj je dosad, barem formalno, bio s Bayernom. 

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić igrao je do prve minute sudačke nadoknade za Hoffenheim, ali nije dobio priliku upisati se u strijelce.

RB Leipzig je tijekom cijelog susreta bio opasniji, a posebno dobro je momčad Juliana Nagelsmanna igrala u drugom dijelu, Nkunku, Adams, Sabitzer i Sorloth su promašili niz velikih prilika.

Poništen pogodak

U 96. minuti RB Leipzig je došao do pogotka, a strijelac je bio danski napadač Yussuf Poulsen. Nakon njegovog pogotka uslijedilo je veliko slavlje koje je ubrzo prekinuo VAR. 

Sudac je pregledao snimku pogotka i vidio je igranje rukom danskog napadača pa je pogodak poništen. Nogometaši domaće momčadi su protestirali protiv te odluke, ali ona je ostala nepromijenjena. 

Hoffenheim je sada 11. na ljestvici s 32 boda, dok je RB Leipzig drugi sa 61 bodom, četiri manje uz utakmicu više od vodećeg Bayerna.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više