Nijemci oduševljeni Hrvatom: "On je toliki perfekcionist da mu je i frizura postojana prije spavanja"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON 16 kola Bundeslige nevjerojatni Eintracht Frankfurt nalazi se na četvrtom mjestu koje na ljeto garantira kvalifikacije za Ligu prvaka. Naravno, za veliki uspjeh zaslužan je trener Niko Kovač, kojim su njemački mediji oduševljeni.

"Kao igrač je igrao do posljednje kapi znoja, a takav pristup Kovač je prenio na svoju momčad. Igrači su shvatili da mogu pomaknuti granice s ogromnim trudom i radom. Također, Kovač zna pogoditi izmjenama, pa postoje svi preduvjeti za uspjeh", smatra Frankfurter Neue Press. 
"I dalje traje visoki let Orlova", poručuje Frankfurter Allgemeine Zeitunga koji je pisao o europskim snovima Eintrachta i hrvatskog trenera.
 
"Impulzivni mentalitet Hrvata s njemačkom disciplinom uspio je spojiti Kovač. Promijenio je način treninga i pristupa momčadi. Ekipa svakog dana trenira po tri sata, a Kovač je uz suradnju s Bobićem i Hubnerom uspio iznjedriti senzacionalni rezultat. Niko je ambiciozan, željan napretka i razmišlja o svakom detalju. On je perfekcionist, pa mu je i frizura postojana prije odlaska na spavanje", zaključili su Nijemci.

 

Pročitajte više