NK OSIJEK

NK Osijek objavio nove slike Pampasa. Polako se dižu tribine na stadionu

FOTO: NK Osijek Facebook

UNATOČ koronavirusu, radnici su nastavili na izgradnji novog stadiona NK Osijek. Projekt Pampas2020 trebao bi biti do kraja ove godine, vjerojatno će kasniti par mjeseci, no to ionako nije bitno jer jedan hrvatski prvoligaš napokon dobiva prekrasan stadion.

Osijek je danas na Facebook stranici objavio nekoliko najnovijih fotografija s gradilišta, a već su se počele i podizati tribine.

Kada se izgradi, stadion će imati 12 tisuća mjesta i bit će u potpunosti natkriven. Igrači će imati luksuzne svlačionice sa saunama i bazenima. U sklopu stadiona će biti i klupski fan shop. 

Predsjednik kluba Ivan Meštrović nedavno je govorio kako mu je stadion najveći prioritet.

"Ja volim što su navijači nestrpljivi i što u ovom mirnom ravničarskom duhu postoji ta glad za sportskim rezultatom. Vjerujte mi, ja sam najkritičniji i najnestrpljiviji. Moramo biti iskreni i reći da je fokus mene i mojih suradnika malo odvučen na Pampas. Sportski rezultat je nešto što je ove sezone, mjesto na tablici je ove sezone, a Pampas je sljedećih 90 godina. To je ostavština koja nije alibi za naše sportske neuspjehe", rekao je predsjednik Osijeka. 

Pročitajte više