Ovo sinoć niste primijetili: Cijeli Bernabeu se naklonio Bayernovom nogometašu

Screenshot (Youtube)

SINOĆ su dvojica nogometnih velikana odigrala posljednju utakmicu u Ligi prvaka. Uzvratni susret četvrtfinala između Reala i Bayerna (4:2) bio je posljednji u najjačem europskom natjecanju za Philippa Lahma i Xabija Alonsa.
 
Ispadanjem Bayerna koji je u Madridu žestoko pokraden, legendarni Nijemac i Španjolac oprostili su se od Lige prvaka. Budući da je Alonso dio karijere proveo u Realu, navijači u Madridu priredili su mu lijep oproštaj.
 
Nakon što su poslije utakmice skoro svi igrači otišli u svlačionicu, Xabi je ostao sam na travnjaku, a navijači Reala skandirali su njegovo ime uz gromoglasan pljesak.
 

 
"Hvala navijačima. Ovaj trenutak pamtit ću do kraja života", rekao je Alonso, 35-godišnji nogometaš koji na kraju sezone završava veliku karijeru u kojoj je dvaput osvojio Ligu prvaka.
 
"Bilo je jako emotivno. Ovo je bila posebna noć za oproštaj, drago mi je što se to dogodilo na Bernabeuu i nakon velike utakmice."
 

 
Alonso je za Real igrao od 2009. do 2014. godine. Osvojio je pet trofeja, uključujući i Ligu prvaka u sezoni 2013/14. 
 
"Oproštaj je došao u zaista velikoj utakmici. Borili smo se koliko smo mogli, ali crveni karton za Vidala je prelomio utakmicu", izjavio je Španjolac i najavio kako će navijati da Real osvoji Ligu prvaka 12. put u klupskoj povijesti.
 

Pročitajte više