PERIŠIĆ OSTAJE U INTERU "Donio je najbolju odluku za svoju karijeru"

Foto: Getty Images/Guliver Image

IVAN Perišić (28) već je nekoliko puta bio na korak do Old Trafforda, trebao je samo "obaviti liječnički pregled", a Mourinho je navodno postavio i ultimatum upravi da mu dovedu Perišića do početka američke pripremne turneje.

No, nakon svih tih priča najrealnije je da će Perišić na kraju priče, barem do zime, ostati u Interu. Iako su Englezi u ponedjeljak pisali da je Unitedov potpredsjednik Ed Woodward ponovno otvorio pregovore s Talijanima, Interov trener Luciano Spaletti to je demantirao.

"Ivan ostaje u Interu. Razmišljao je o odlasku, ali onda sam razgovarao s njim i mislim da je donio pravu odluku za svoju karijeru. Složili smo se da je najbolja odluka da ostane s nama", rekao je Spaletti.

Mourinho je nedavno izjavio da mu trebaju još jedan veznjak ili napadač.

"Ne volim govoriti o imenima, jer ne bi ni meni bilo drago čuti da neki drugi trener u takvom kontekstu priča o mojim igračima. Trebaju mi još dva pojačanja, ali svjestan sam da ću najvjerojatnije dobiti samo jedno", rekao je Portugalac koji je ovog ljeta doveo Nemanju Matića, Romelua Lukakua i Victora Lindelofa.

Pročitajte više