Pilić se rasplakao dok je pričao o Đokoviću: Prihvatili smo ga kao da je naš sin

NIKOLA PILIĆ (84), legendarni hrvatski tenisač i trener, govorio je danas na konferenciji za medije u Domu omladine u Beogradu. Razlog je promocija filma Nikola Pilić - Legenda na 71. martovskom filmskom festivalu, a između ostalog, bio je upitan o Novaku Đokoviću.

"U to doba, kad je došao kod nas, ja zaista nisam znao hoće li biti najbolji tenisač svih vremena, ali činjenica je da smo njega prihvatili u mojoj Akademiji sa... Prihvatili smo ga kao da je naš sin", rekao je Pilić na početku presice, a onda su potekle suze kroz koje je dodao:

"To su sve emocije koje dobivaju neki stari ljudi, koje prije toga nisam imao. Činjenica je da smo moja supruga i ja Novaka primili stvarno kao specijalnu osobu, znajući što se događa i ovdje u Srbiji. Oprostite što su emocije izašle iz mene. Novak kao čovjek i kao igrač je jedna specijalna osoba i njegov karakter i karizma... Ja sam bio uvjeren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan. Njegova kvaliteta kao čovjeka i kao igrača je izuzetno velika i to smo vidjeli i moja supruga i ja."

Pročitajte više