MOURINHO PREUZEO TOTTENHAM

Pojavio se Allijev lažni tweet o Mourinhu. Ovako je izgledao njihov prvi susret

Foto: Screenshot

JOSE MOURINHO je preuzeo Tottenham i odradio prvi trening s novom momčadi. Upoznao je sve igrače i sve je proteklo u ugodnoj, pomalo službenoj atmosferi koja se može primijetiti na videu objavljenom na klupskom kanalu Spursa.

Pred kraj snimke (6:45 u videu) Mourinho prilazi Dele Alliju, nešto mu kratko objašnjava te ga srdačno grli i nastavlja dalje obilaziti svoje nove igrače.

Ova situacija je zanimljiva zbog toga što su Alliju navijači pokušali smjestiti putem Twittera. Netko kreativan i informatički vješt napravio je lažan tweet 23-godišnjeg Engleza o Mourinhu.

"Sigurno nisam jedini koji misli da je Mourinho precijenjen i previše drzak. Čini mi se lošim menadžerom, bilo bi mi drago da nikad ne surađujem s njim", stoji u poruci koja je odmah razotkrivena.

Ovaj lažni tweet postavljen je na datum 10. ožujka 2012., dok je Portugalac još vodio Real Madrid. Alli je pak te godine igrao prvu seniorsku sezonu za niželigaša MK Dons.

Do 2017. se na Twitteru moglo objavljivati statuse od 140 znakova, a ovaj post na engleskom jeziku sadrži 24 znaka više. I drugi je, krunski, dokaz da je Dele Alli tada na Twitteru imao ime @Dele_Alli36, umjesto na slici navedenog @dele_official.

Danas Alli koristi ime @dele_official, no prije sedam godina nije.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više