Pomirili se Totti i Mancini

DIREKTORICA Rome, Rosella Sensi, potvrdila je da je svađa između kapetana Francesca Tottija i brazilskog krilnog igrača Mancinija okončana.

Postalo je jasno da je odnos između dvojice suigrača narušen nakon nedjeljne utakmice protiv Parme u talijanskom kupu. Roma je pobijedila 2-1, ali Totti i Mancini su odbili zajedno proslaviti golove. Talijanskim medijima nije nakon toga dugo trebalo da to povežu s transferom u Inter, ali Sensi je brzo prekinula takve glasine.

"Istina je da je došlo do manjeg nesporazuma između Tottija i Mancinija, ali to je trajalo samo jedan dan. Nema više nikakvih problema, tako da je sva buka koja se oko toga digla u medijima neosnovana", izjavila je Sensi.

Roma ove sezone izvrsno stoji, tako da joj rascijepi u momčadi stvarno nisu potrebni. Trenutno su na drugom mjestu tablice Serie A, sedam bodova iza Intera, a plasirali su se i među najboljih 16 Lige prvaka gdje će igrati s francuskim prvakom Lyonom. Sensi je priznala da je vrlo zadovoljna učinjenim i optimistična uoči nastavka sezone.

"Vrlo sam zadovoljna, cijela momčad daje sve od sebe. Moramo i dalje nastaviti ovako, važno je samo ići utakmicu po utakmicu i u svakoj prilici pružiti 100 posto", rekla je Sensi talijanskim medijima.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više