Predsjednik Lazija za srpskog veznjaka odbio 160 milijuna eura

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEKOLIKO posljednjih prijelaznih rokova Sergej Milinković-Savić jedna je od glavnih tema na nogometnom tržištu. Srpski veznjak imao je fantastičnu prošlu sezonu. Za njega su se navodno borili Real, Juventus, PSG, Milan, Inter... Njegova cijena se podigla pa je tako predsjednik rimskog kluba Claudio Lotito odbio 120 milijuna od Milana, uz još neke bonuse, a sada je otkrio da to nije bila i najveća ponuda.

"Svi u klubu želimo napraviti pobjedničku momčad. Dakle, želimo se pojačati, a ne nitko oslabiti ekipu. Da razmišljam drukčije od toga sigurno bih prodao Milinkovića-Savića za 160 milijuna eura, što sam mogao učiniti tijekom ljeta. To bi učinio svaki drugi predsjednik na svijetu, ali ne i ja. On ostaje s nama", poručio je Lotito, ali nije otkrio koji je klub poslao takvu ponudu. 

SMS ove sezone igra znatno lošije od prethodne. Zabio je tri gola i dva puta asistirao u 22 utakmice za Lazio te često bio na meti kritika talijanskih medija i navijača kluba s Olimpica. 

Njegova vrijednost procjenjuje se na 80 milijuna eura, a mnogi tvrde da ne vrijedi trenutačno ni 60 milijuna. Milan je pokušavao u posljednje vrijeme pronaći način kako ga dovesti, jer je njegov sportski direktor Leonardo veliki obožavatelj srpskog nogometaša, ali Lotito za sad odbija sve ponude. I vjerojatno čeka da Sergej ponovno proigra kako bi mu se podigla cijena, a onda gotovo sigurno ne bi opet odbio veliku ponudu poput ove astronomske od 160 milijuna eura.

Pročitajte više