Priznanje iz reprezentacije Brazila: "Messi je najbolji nogometaš u povijesti"

Foto: Getty Images / Guliver Image

BLIŽI se polufinale Copa Americe između velikih rivala Brazila i Argentine (noć s utorka na srijedu od 02:30). Gotovo uvijek kad igraju dvije reprezentacije oživi pitanje tko je najbolji nogometaš u povijesti. Većina Brazilaca će reći Pele, Ronaldo... 

Međutim, tako ne razmišlja i Thiago Silva, za kojeg je najbolji svih vremena Argentinac Lionel Messi. 

"Leo je najbolji nogometaš kojeg sam gledao. Nisam gledao Pelea, Zica, Maradonu i igrače o kojima se priča puno kada se spomene najbolji u povijesti. Gledao sam Ronalda, Adriana, igrao s igračem poput Seedorfa, koji je priča za sebe", započeo je Silva, pa dodao.

"Ipak, kada se spremam za dvoboj protiv Messija, koliko ga god prostudirao, nikad se ne mogu pripremiti za svu tu njegovu kvalitetu. Jednostavno, u svakom trenutku može napraviti razliku na terenu, to je nevjerojatno", zaključio je branič PSG-a.

Silva i Messi vodili su puno borbi, najprije dok je Brazilac igrao za Milan, potom s PSG-om protiv Barcelone i u većini slučajeva je Argentinac bio uspješniji. Hoće li stoper sada uzvratiti udarac na reprezentativnoj razini saznat ćemo vrlo brzo. 

Pročitajte više