LIGE PETICE

Rangnick o zvijezdi Uniteda: Može otići u siječnju, ali pod jednim uvjetom

Foto: Imago Sports/Guliver

RALF RANGNICK je potvrdio da je Manchester United spreman u siječanjskom prijelaznom roku dopustiti svom dugogodišnjem napadaču da napusti klub. Ipak, Anthony Martial, dodao je, moći će to napraviti samo ako na Old Trafford za njega stigne ponuda koja će zadovoljiti apetite vodstva kluba.

Martial je pod ugovorom za United još dvije i pol godine, a mjesečno zarađuje oko milijun eura. To su otegotne okolnosti u pregovorima za stranu koja ga želi dovesti. Francuski napadač nezadovoljan je zbog male minutaže i spreman je otići i na posudbu, a upravo se takav rasplet priče o njegovom odlasku učestalo i spominje u engleskim medijima. Sevilla se pritom navodi kao izgledno odredište.

Za United je Martial skupio 268 utakmica od dolaska iz Monaca, u njima zabio 78 golova i podijelio 50 asistencija, no što zbog ozljeda, a što zbog taktičkih zamisli Unitedovih menadžera, u ovoj je sezoni odigrao tek 202 ligaške minute u sedam utakmica. Kod Rangnicka još nije nastupio.

Nema ponude

"Dugo smo razgovarali, objasnio mi je da želi promjenu. Mogu to shvatiti, ali važno je sagledati i situaciju u kojoj se klub nalazi. U vremenima koronavirusa smo, imamo tri natjecanja u kojima nastupamo s velikim ambicijama i želimo biti uspješni koliko možemo i zato ne možemo gledati samo interes igrača već i kluba", rekao je Rangnick i dodao:

"Koliko znam, nismo dobili ponudu za njega i on u ovom trenutku ostaje."

Pročitajte više