Sahin je tema dana. Dinamo? Momčad kojoj će Real zabiti 200. domaći gol u Ligi prvaka

"SAHINOVA noć", "Kucnuo je čas za Sahina", pišu oba madridska i španjolska sportska tiskana diva: Marca i AS, koji posvećuju ogromni prostor utakmici Reala i Dinama u 5. kolu Lige prvaka.
Marca na čak 13 prvih stranica, a AS na tek jednoj manje, do u najsitnije tehničko-taktičke detalje seciraju prije svega Realovu igru i postavu za susret koji se na Santiago Bernabeu igra za par sati. As na primjer, donosi čak šest različitih grafičkih prikaza opcija koje se Mourinhu nude, ovisno o tome kako će koristiti turskog čarobnjaka koji je prošle godine donio Borussiji Bundesligu, a u Madridu se nadaju kako će povratnik nakon ozljede biti savršen dodatak momčadi koja je uhvatila savršenu formu i ima 11 pobjeda zaredom.

As i Marca mali okvir posvetili Sammiru
 
Omaleni Sahin se u "skoro pa prirodnoj veličini" koči s naslovnice Marce, dok na njega doslovce pada grafički usmjeren snop reflektora, a sa strane mu stoji Dinamov grb uz koeficijent 26 na pobjedu Modrih u Madridu (Realov trijumf je na 1.07). Marca je Sammira i Alispahića stavila na krila, a Rukavini u špicu u pomoć gurnula i Kovačića.
 
As, kao i Marca, posvećuje po mali okvir najpoznatijem Dinamovom igraču Sammiru, kojeg zbog problematičnog karaktera nazivaju "Dinamovim Drentheom", u spomen na Nizozemca "davidsovske naravi", kojeg se Mourinho riješio.
 
Iako se po prostoru posvećenom srazu europskog diva i autsajdera vidi kako je Real bitan, ni Dinamo "nije za baciti". Ako ništa drugo, napominje As, zbog toga što je večerašnja utakmica 1500. koju Real igra na mitskom stadionu, dok Real lovi 200.  gol u Ligi prvaka postignut na Bernabeu. Točnije, u Madridu ih je postigao 197, a dva u Sevilli, gdje je '98 igrao zbog kazne.
 

Pročitajte više