Sjajna vijest za navijače Rijeke: Stižu brazilski napadač i branič iz Njemačke

Foto: Guliver Image/Getty Images

NA RUJEVICI je predstavljen Tomislav Gomelt, prvo pojačanje novog hrvatskog prvaka u ovom prijelaznom roku.
 
Riječ je o 22-godišnjem veznjaku koji je prije četiri godine otišao u Tottenham, ali u Londonu nije dobio priliku. Englezi su bivšeg juniorskog reprezentativca Hrvatske od 2013. godine slali po posudbama u Espanyol, Antwerp i Bari koji ga je 2015. godine doveo kao slobodnog igrača. Posljednje dvije sezone bio je na posudbi u Cluju.
 
"Nadam se da je ovo prava odluka za mene i za moju karijeru. Nadam se da ću uspjeti svojim doprinosom pomoći ekipi da nastavi tamo gdje je stala prošle sezone", rekao je Gomelt, ali on ne bi trebao biti jedino novo lice u autobusu kojim Rijeka u ponedjeljak ide na pripreme.
 
Zamjenik sportskog direktora Ivan Mance potvrdio je da su praktički dogovoreni transferi 25-godišnjeg brazilskog krilnog napadača Hebera i njegova vršnjaka Roberta Punčeca. Heber stiže iz Slaven Belupa, a Punčecu je istekao ugovor s drugoligašem Union Berlinom, u kojem je proveo posljednje četiri godine.
 
"Sve smo dogovorili sa Slaven Belupom oko Hebera, isto tako i s Punčecom koji je slobodan igrač. Obojica moraju još proći liječničke preglede", otkrio je Mance.

Pročitajte više