FORMULA 1

Snima se film koji će otkriti dosad nepoznate detalje o Schumacherovu životu

Foto: Getty Images

PROŠLO je više od pet godina otkako je Michael Schumacher stradao na odmoru sa sinom Mickom na skijanju u francuskim Alpama. Otišao je na neoznačeni dio staze, nezgodno pao i sletio ravno na glavu na jedini veći kamen u krugu od nekoliko desetaka metara.

Legendarni vozač Formule 1 još se oporavlja, a informacije o njegovom stanju svode se na medijska nagađanja i detalje koje otkrivaju anonimni izvori, a nitko ne može garantirati da su pouzdani.

Pravu istinu o tome znaju članovi njegove obitelji koji će uskoro pred kamerama otkriti neke nove informacije. Schumacherova žena Corinna i njegov otac Rolf govorit će pred kamerama prvi put nakon nesreće, a sve radi snimanja dokumentarca o njegovu životu. 

Film će se zvati "Schumacher", zamislio ga je Benjamin Seikel iz B14 Filma, a premijeru će u Njemačkoj i Švicarskoj doživjeti krajem ove godine. 

"Film ne samo da prikazuje jednu neusporedivu karijeru već i brojna stajališta jednog kompleksnog čovjeka. Michaela će pokazati kao nemilosrdnog i odvažnog vozača Formule 1 te ambicioznog sportaša i vrhunskog mehaničara s jedinstvenim tehničkim duhom, ali i nekoga tko je bio pouzdan timski igrač i voljeni obiteljski čovjek", objasnili su producenti.

 

Pročitajte više