Solskjaer kao nekada Ferguson: United nikad ne smije biti nadigran. Nikad

Foto: Guliver Image/ Getty Images

TRI utakmice i tri pobjede Manchester Uniteda od dolaska Ole Gunnara Solskjaera na klupu. Nakon Cardiffa (1:5) i Huddersfielda (3:1), Crveni vragovi razbili su Bournemouth s 4:1 u 20. kolu Premier lige, a ponovno je briljirao preporođeni Paul Pogba koji je zabio dva gola i upisao asistenciju.

Ole Gunnar Solskjaer ispisao je povijest na klupi Manchestera tako što je postao prvi trener koji je u prve tri utakmice od trenutka preuzimanja njegova momčad zabila više od deset pogodaka. United je u seriji od tri pobjede zabio 12 golova, a priliku za nastavak ima već u srijedu kada gostuje kod Newcastlea.

Norvežanin je na presici nakon druge pobjede na Old Traffordu pričao ono što navijači Uniteda već godinama žele čuti.

"Ne možemo biti nadigrani. Nitko nas ne smije nadigrati. Manchester United nikad ne smije biti inferioran. Nikad. Igrao sam sa Scholesom - u redu, možda on nije najbolji primjer, ali Giggs, Beckham, Keane, njih nitko nikada nije nadigrao", poručio je Ole Gunnar Solskjaer.

Dotaknuo se i sjajne forme preporođenog Paula Pogbe.

"Bila je ovo top partija jednog veznjaka. Nije bilo cirkusa. Dodir, dodavanje, kretanje bez lopte. Paul je najbolji na svijetu, tako se i ponaša na terenu", dodao je Norvežanin.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više