Špaco: Remi je poraz za Hajduk, onih osam komada sada ništa ne znači

NIJE dugo trajao pobjednički niz Stanka Poklepovića na klupi Hajduka - zahvaljujući pogotku Damira Kreilacha iz 88. minute jadranskog derbija Rijeka je odnijela bod s Poljuda.

> Ipak su se imali čemu nadati: Riječani odnijeli bod s Poljuda!

> Kodeks na zvoniku Svetog Duje!

"Morali smo pobijediti u ovom dvoboju, ali mi smo izgubili i nemamo se čime opravdavati. Onih osam golova koje smo postigli u prva dva kola sada ne znači ništa. I protiv Rijeke smo imali priliku slaviti s visokim rezultatom, ali nismo uspjeli", rekao je poslije utakmice Hajdukov trener koji je istaknuo i neke pozitivne stvari:

"Zadovoljan sam partijom Andrića i Skoke koji su vrlo dobro djelovali. Također, i Jurica Buljat i Jonjić su pružili vrlo dobru partiju, sve do pogotka Kreilacha. Znate, teško je kad se dogodi da izgubite nešto što ste imali, ali sve u svemu, ja čestitam Rijeci koja se hrabro borila i na kraju posve zasluženo uzela bod."

Nenad Gračan je, dakako, bio puno bolje raspoložen od svog kolege na splitskoj klupi: "Čestitam našim igračima i navijačima koji su nas došli bodriti u Split. Drago mi je da naši mladići nisu podlegli atmosferi na Poljudu i da su dobro odigrali u izuzetno zahtjevnoj utakmici za nas. Hajduk je bio agresivan i dobro je stajao na terenu, zbog čega mi nismo imali previše prostora u sredini, ali nama je puno važnije bilo zaustaviti njihova krila i drago mi je da smo u tome uspjeli", rekao je Gračan najavavivši bolje dane za klub s Kantride:

"Raspored nas u ovom trenutku ne mazi, u prvih šest kola nastavka, izuzevši Zagreb, igramo protiv momčadi s vrha tablice. Unatoč tome, mi smo i treću utakmicu neporaženi, što me jako veseli", zaključio je Gračan.

Pročitajte više