Transferi

Španjolski novinar: Brozović je ponuđen Barceloni, u klubu su neodlučni

Foto: Jonathan Moscrop/CSM /Guliver

NE PRODULJI li do kraja godine ugovor s Interom, Marcelo Brozović moći će u siječnju početi pregovarati s drugim klubovima i na ljeto bez odštete napustiti Milano.

Inter nema namjeru dopustiti da se to dogodi i započeo je pregovore oko novog ugovora. "Uvjereni smo da ćemo postići dogovor s Brozovićem. Sastat ćemo se sljedećeg tjedna", rekao je Interov direktor Giuseppe Marotta za Gazzettu dello Sport.

I dok u Interu navijaju da Brozović produlji ugovor, ostatak Europe nada se da će propasti pregovori te da će hrvatski reprezentativac sljedeće godine biti slobodan igrač na tržištu. Katalonski novinar Gerard Romero tvrdi da je Brozović ponuđen Barceloni, da bi sljedećeg ljeta mogao doći besplatno, ali da u klubu još nisu donijeli odluku oko njegovog dolaska.

Ranije su Španjolci objavili da Brozovića želi i Sevilla, a Gazzetta javlja da su u borbi i Manchester United, Tottenham i PSG. Svi oni su mu spremni ponuditi veću plaću od one koju ima u Italiji. 

U Inter je stigao u siječnju 2015. godine iz Dinama za osam milijuna eura i za milanski klub je dosad odigrao 244 utakmice i postao miljenik navijača.
 

Pročitajte više