La Liga

Suarez: Neka trener analizira zašto gubimo bodove

Foto: EPA

BARCELONA je napravila veliki kiks na gostovanju kod Celte Vigo, gdje je odigrala samo 2:2 i omogućila Realu da joj pobjedom protiv Espanyola pobjegne na dva boda prednosti.  

Barcelona je dvaput vodila golovima Luisa Suareza, u 20. i 67. minuti, ali je Celta do boda došla golom Iaga Aspasa iz slobodnog udarca u 88. minuti. Mogla je Celta i do senzacionalnog preokreta, ali je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Nolito promašio veliku šansu.

Napadač Barcelone Suarez bio je vrlo razočaran zbog toga što njegova momčad nije uspjela doći do pobjede u utakmici u kojoj je on postigao dva gola.

Urugvajac je u izjavi nakon utakmice prozvao Barceloninog trenera Quiquea Setiéna kazavši da on treba analizirati zašto momčad gubi bodove na gostovanjima jer je i na prethodnom gostovanju Barcelona osvojila samo bod. Tada je protiv Seville odigrala 0:0.

"Osjećamo se negativno jer izgubili smo dva vrlo važna boda i sada moramo pobijediti u svakoj utakmici te čekati da Real izgubi bodove. Morate osjećati frustraciju. Na trenerima je da analiziraju. Postoji osjećaj da važne bodove gubimo na gostovanjima, a nismo navikli da se to dešava u ostalim sezonama", kazao je Suarez.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više