Šuker Španjolcima: Remi bi bio pravedniji

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER bio je oduševljen senzacionalnom pobjedom Hrvatske nad Španjolskom u posljednjem kolu prve faze Europskog prvenstva. Momčad Ante Čačića svladala je prvake s 2:1 u neobičnoj ali uzbudljivoj utakmici koju je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza pratio iz lože u društvu Zdravka Mamića i drugih sumnjivih likova iz hrvatske nogometne močvare.

Nekadašnji proslavljeni strijelac Real Madrida, a danas omraženi čelnik HNS-a, nakon velike je pobjede dobio priliku likovati i pred španjolskim novinarima.

"Protiv Španjolske smo izjednačili u ključnom dijelu utakmice te smo nakon toga rasli. Bilo bi pravedno da je utakmica sa Španjolskom završila neriješeno. Imali smo sreće prilikom Ramosovog penala i kasnijeg Perišićevog gola. Lopta je okrznula Piquea, a ja znam koliko znače ti mali detalji. Znam što je nogomet i znam kako je to kada lopta ne želi ući u gol na jednoj strani, a ulazi na drugoj. Španjolska nije iskoristila svoje prilike, a mi na kraju jesmo svoje", rekao je Šuker dodavši: "Španjolskoj želim svu sreću svijeta".

"Hrvatska uvijek, još dok sam ja bio igrač, više voli igrati protiv velikih jer nema što izgubiti, a može puno dobiti. Radije bih igrao protiv Italije jer smo posljednjih godina uvijek dobro prolazili protiv njih", rekao je Šuker za madridski "AS".

Pročitajte više