VIDEO Taksi Jedvaj: Tin vozio Rakitića na sjedištu mopeda, Šifo i Čop umirali od smijeha

Instagram: Ivan Rakitić

HRVATSKA reprezentacija za Europsko prvenstvo sinoć je skraćena na 23 imena, a onima koji su ostali vjerojatno je pao kamena sa srca sad kad znaju da im je Francuska sigurna. Današnje jutro dobro raspoloženi hrvatski reprezentativci iskoristili su za vožnju Rovinjem na električnim romobilima.

Tin Jedvaj, Gordon Schildenfeld, Duje Čop i Ivan Rakitić nakon jutarnje kave zabavili su se vožnjom po centru Rovinja. Čop i Jedvaj unajmili su električne mopede i povezli Schildenfelda i Rakitića s kave u starom gradu nazad u Hotel.


"Nova taksi služba, start 10 kuna, svaki sljedeći kilometar još pet," napisao je Tin Jedvaj, koji je vozio Ivana Rakitića u "gepeku".

Gordon Schildenfeld i Duje Čop bili su iza njih i umirali od smijeha, čini se kako bi poznata motociklistička banda "Hells Angels" mogla dobiti ogranak u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

"Alo, šta mu radiš to," povikao je Šifo prema Jedvaju i Rakitiću

"Igraju se kao djeca," komentirao je Čopov i Jedvajev nekadašnji suigrač Luis Ibanez.

"Oprosti, dragi," odgovorio mu je Duje Čop.


Nekoliko navijača uključilo se u raspravu, a jedan je napisao "mogli ste brata provozat", misleći na Alena Halilovića. Bivši igrač Dinama vjerojatno više nije ni blizu Rovinja i vjerojatno nije ni   tako dobro raspoložen kao "bajkeri" iz reprezentacije.

 

Pročitajte više