Talijanski izbornik komentirao remi BiH i Grčke na Bilinom polju

Foto: EPA-EFE

TALIJANSKA nogometna reprezentacija otvorila je kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine s dvije sigurne pobjede. 

Prvo su pobijedili Finsku 2:0, a zatim je nekoliko dana kasnije stradao Lihtenštajn kojem su u mrežu utrpali čak šest komada. 

Nakon dva gola Talijani su na vrhu svoje kvalifikacijske skupine sa 6 bodova, dok je Grčka druga, a Bosna i Hercegovina treća. Obje ekipe imaju četiri boda poslije jučerašnjeg remija u Zenici na Bilinom polju 2:2.

Bosna je brzo povela 2:0, ali crveni karton Pjanića promijenio je tijek utakmice i Grci su na kraju uspjeli doći do remija. Uz Grčku, ekipa Roberta Prosinečkog svakako je najveća prijetnja Italiji koja si ne smije priuštiti propuštanje Eura nakon što nije bila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prošlog ljeta. 

Italija u lipnju prvo ide u goste Grčkoj, a zatim dočekuje Bosnu i Hercegovinu.

"Očekivao sam da mi osvojimo šest bodova, ali možda ne i ostale rezultate. Bila je vrlo izjednačena utakmica u BiH, pogledao sam statistiku i obje momčadi su dosta pucale na gol, bit će to dvije zanimljive utakmice u lipnju", komentirao je Roberto Mancini nakon pobjede protiv Lihtenštajna. 

Rezultati by SofaScore

 

Pročitajte više