Torcida uzvraća: Kerum ima manire klauna, svaki bi ga cirkus poželio!

ŽELJKO KERUM sinoć se malo ipak previše opustio gostujući u emisiji svoje TV Dalmacije. Nije Kerum štedio nikoga, a posebno su na udaru, kao i obično, bili novinari i Torcida. Svašta je izgovorio Damiru Petranoviću, novinaru t-portala i Stipi Lekiću, tajniku Torcide. 

Ponovit ćemo ukratko, da šira javnost stekne uvid u svo bogatstvo Kerumovog izričaja. "Šta će jadni Petranović. Pijan i drogiran, tuka se sa policijom pa su ga morali vezivat. On po gradu ide sa lasom, a huligan i razbijač Lekić traži stablo...", ispalio je Kerum u nastupu iskrenosti. Požalio se i kako je u strahu za vlastiti život, jer je Torcida raspisala nagradu za njegovu glavu.

S Petranovićem, inače, nije u dobre još od afere vrtići. "Ajde šuti majmune glupi...", poručio mu je preko telefona prije no što je poklopio slušalicu.

"Gluposti nažalost moramo trpjeti, ali se na laži mora reagirati..."

Petranoviću je sada prekipjelo. Nije baš ugodno kada gradonačelnik drugog grada u Hrvatskoj javno govori da si drogiran, pijan i da se mlatiš sa policijom. Petranović je stoga kontaktirao odvjetnički ured Kalebić. Slijedi kaznena prijava za klevetu i tužba za naknadu štete.

"Njegove gluposti, nažalost, moramo trpjeti, ali se na laži mora reagirati", izjavio je Petranović za Index. 

"Gospodin Kerum stvarno je smiješan lik. Ima manire pravog klauna, svaki bi ga cirkus htio zaposliti. Ako se stvarno toliko boji, sva stabla u Splitu ćemo se posjeći i konope zakupiti tako da ga nitko ne može ozlijediti. Žalosno je da nas povezuje s politikom, a naša jedina politika je Hajduk. On jednostavno ne može shvatiti da se mi borimo za Hajduk iz ljubavi, a ne za novac", komentirao je sinoćnji Kerumov istup tajnik Torcide Lekić. 

HND šuti, o Kerumu u Novinaru pišu pohvalno?!

Zanimljivo je kako Hrvatsko novinarsko društvo opet nije reagiralo na istupe splitskog gradonačelnika. Ništa nisu kazali ni kad je Kerum nazvao medije najvećim zlom u društvu, a reakcija je izostala i nakon sinoćnjeg bulažnjenja.

HND šuti, a splitski novinari pitaju se kome zapravo treba takva cehovska organizacija, koja na napade svojih članova i kolega ostaje mrtva spokojna. Kao da se ništa nije ni dogodilo. Da stvar bude gora, u glasilu HND-a Novinaru objavljuju se programatski pamfleti o Kerumu kao pravedniku, napadnutom iz čiste zlobe...

Pročitajte više