EUROPA LIGA

Tottenhamovi navijači zadovoljni ždrijebom: Sjajno. Ovo je naša godina

Foto: Paul Childes/Reuters

NAVIJAČI Tottenhamove momčadi zadovoljni su što će njihova momčad četvrtfinale Europske lige tražiti kroz dvije utakmice protiv Dinama. Većina se, uz dozu opreza, slaže da bi Mourinhov tim pobjednički trebao izaći iz tih susreta i plasirati se među posljednjih osam u natjecanju.

Oprez kod većine ne proizlazi iz loše forme Tottenhamova sastava, već dobre Dinamove u hrvatskom prvenstvu i europskim utakmicama.

Ne brine navijače Spursa činjenica da je momčad prije nešto više od dva mjeseca bila prvoplasirana u engleskom prvenstvu, a da je sad na devetom mjestu s 23 boda zaostatka za vodećim Manchester Cityjem. Ne smeta im ni šest poraza u posljednjih devet utakmica. Većina pred Derbi Luke Modrića, kako prozivaju ogled Tottenhama i Dinama, unaprijed upisuje prolaz.

"Lagana pobjeda", dobar ili sjajan ždrijeb, komentari su koji prevladavaju uz tekstove koji su popratili izvlačenje parova u Nyonu, a ima ih i koji, zahvaljujući klubu koji im je prodao Modrića, idu dalje pa tvrde da je "ovo njihova godina"...

Pročitajte više