Trebao je biti budućnost Dinama, a sad je besplatno otišao u Slovačku

Foto: GNK Dinamo, Instagram

PRIJE dvije godine juniori Dinama su na memorijalnom turniru razbili 3:0 mađarski Ferencvaroš, a prvo ime utakmice bio je Tomislav Knežević, 20-godišnji mladić koji je danas potpisao za slovački Trenčin.

Dječak s brojem 10 na leđima dominirao je terenom. S loptom u nogama radio je što je htio, a specijalnost su mu bile ''lopte s očima'' kojima je hranio svoje suigrače. Bio je nezaustavljiv, a nakon utakmice brojni novinari počeli su povlačiti usporedbe s Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem.

"Super se osjećam kada imam loptu u nogama i kad ju mogu proslijediti suigračima. Najviše mi odgovara pozicija prednjeg veznog igrača jer tako najviše mogu pomoći suigračima. Volim im dijeliti lopte", rekao je tada mladi dinamovac.

Tomislav Knežević trebao je biti budućnost Dinama.

Dvije godine kasnije Tomislav Knežević nije uspio ispuniti očekivanja, potonuo je u prosječnost i kao slobodan igrač napustio je Maksimir te će karijeru će nastaviti u Slovačkoj. Knežević je nastupao za hrvatsku U-19 reprezentaciju, a za drugi sastav Dinama prošle sezone je u Drugoj HNL upisao svega 10 nastupa.

Pročitajte više