Trener Boltona: Volim Klasnićevo samopouzdanje, podsjeća me na mene

MENADŽER Boltona Owen Coyle ove sezone Ivana Klasnića još nije uvrstio u početnih 11 u nekoj premierligaškoj utakmici.

Priliku mu je od prve minute davao u FA Cupu, a ondje mu je bivši napadač St. Paulija, Nantesa i Werdera uzvratio na povjerenju dvama golovima u dvjema uzastopnim utakmicama za pobjede protiv Wigana, odnosno Fulhama i plasman u četvrtfinale.

"Stalno su ga unatrag vraćale ozljede ove sezone i ljudi to zaboravljaju. Ali treba reći da je sada mentalno u vrlo dobrom stanju, a fizički je blizu svog maksimuma", izjavio je Boltonov menadžer Owen Coyle, a njegove riječi prenosi Sky Sports.

"Svi znamo da je on kvalitetan strijelac i to uopće nije upitno. Želja za postizanje golova je prisutna. Ono što se moramo pobrinuti je da Ivan bude fizički na najboljoj razini, da ima onu oštrinu, a dolazi polako na to mjesto."

Klasnić je nakon svojih golova u FA Cupu izjavio kako je dao Coyleu "razloga za razmišljanje", aludirajući da mu je mjesto u udarnih 11, a menadžer Boltona, koji je za vrijeme igračke karijere i sam igrao na poziciji napadača, kaže da ga takav stav veseli.

"Sviđa mi se to samopouzdanje, što je nešto što sam i sam imao kao igrač. Mislim da svi moji napadači misle da će zabiti ako igraju i to je sjajno, što znači da ja imam slatkih problema", zaključio je Coyle, čija momčad u subotnjoj utakmici 28. kola Premiershipa gostuje kod Newcastlea.

Pročitajte više