HAJDUK - GORICA 4:0

Trener Hajduka strastveno se ljubio sa ženom na Poljudu nakon pobjede

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK je uraganskom izvedbom na Poljudu slomio Goricu 4:0 i euforično ušao u finiš sezone. U nedjelju kreću na gostovanje u Šibenik te dočekuju Lokomotivu na Poljudu u zadnjem kolu prvenstva. Imaju bod manje od Rijeke u borbi za Europu, ne ovise samo o sebi, ali trener Paolo Tramezzani ponosan je na momčad koju je preuzeo u teškoj situaciji u donjem dijelu ljestvice.

"I večeras su moji igrači pokazali da su pravi muškarci koji igraju utakmice svaka tri dana. Igrajući na ovakav način pokazuju da taj aspekt njihove vrijednosti postaje temeljan. I zaista sam sretan jer sve ovo što su napravili je njihova zasluga"; istaknuo je trener Tramezzani. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Hajduk je oživio na krilima Marka Livaje i svojih juniora Stipe Biuka i Marina Ljubičića. U golijadi protiv Gorice pogađali su Vušković (13'), Kačaniklić (16'), Livaja (23' iz penala) i Biuk (45') uz spektakularne poteze i igru kakva na Poljudu dugo nije viđena. 

Priznao je to i trener nakon nadahnute utakmice.

"Bilo je neuobičajeno koliko smo ih dobro realizirali. To su trud, želja i volja. Mi smo na momente igrali s četiri napadača", objasnio je Tramezzani i poručio da Hajduk dobro zna što mora napraviti do kraja sezone

"Nema više plana a ili b, moramo odigrati najbolje što možemo i čekati kako će se ovo rasplesti", rekao je Tramezzani, kojem na kraju sezone istječe ugovor, ali u ugovoru ima opciju produljenja za još jednu godinu. 

Prije dva tjedna raspravljalo se o njegovoj smjeni, a ta priča sada nije tema. 

Tramezzani je pobjedu proslavio u zagrljaju supruge Elise s kojom se strastveno ljubio na tribini Poljuda. Hajdukovci danas žale što zbog korone nisu mogli uživati u paklenoj atmosferi i uživo gledati predstavu Hajduka kakvu dugo nismo vidjeli, ali talijanski trener i u tišini praznog Poljuda pronašao je mjesto za čarobni trenutak. 

Pročitajte više