TRANSFERI

Tuttosport: Juventus se pomlađuje Crnogorcem. To će razljutiti ligaškog rivala

Foto: Getty Images

TUTTOSPORT donosi informaciju kako Juventus želi Atleticovog Crnogorca Stefana Savića.

Osvježavanje vremešne obrane prijeko je potrebno talijanskom prvaku pa idealno pojačanje vide u 28-godišnjem bivšem igraču Fiorentine i Manchester Cityja.

"Interes za njega uvijek postoji. Sretan je trenutačno u Madridu i vidjet ćemo što će se dogoditi", poruka je igračevog menadžera Žarka Peličića.

Savić je ostao na klupi u obje utakmice Juventusa i Atletica u osmini finala Lige prvaka gdje su Talijani čudesnim preokretom i pobjedom 3:0 u Torinu otišli dalje.

Simeone više vjeruje Urugvajcima Godinu i Gimenezu koji su zabili u Madridu golove torinskom klubu, a baš taj status Savića želi iskoristiti Stara dama.

Giorgiju Chielliniju će u kolovozu 35 godina, Andrei Barzagliju u svibnju 38, a Leonardo Bonucci u svibnju će proslaviti 32. rođendan.

Juventus je također naciljao na 19-godišnjeg Ajaxovog kapetana Matthijsa De Ligta, no njega žele baš svi europski velikani pa su se lukavi Talijani odlučili pronaći sigurnu alternativu u iskusnom Crnogorcu koji već ima iskustvo igranja u Serie A.

Naravno, potencijalni prelazak neće se svidjeti navijačima Fiorentine za koju je igrao od 2012. do 2015. nakon čega je prešao u Atletico Madrid.

Pročitajte više