U porazu Knicksa napokon dobra partija Hezonje, Šarić niže pobjede u Wolvesima

Foto: Getty Images / Guliver Image

NEW YORK KNICKS teško su stradali na domaćem parketu od Philadelphia 76ersa 117:91, a jedna od pozitivnih stvari koje mogu izvući iz ove utakmice je dobra igra Marija Hezonje.

Ovo je bila šesta utakmica Dubrovčanina zaredom u početnoj postavi New Yorka, a hrvatski košarkaš je u prvih pet utakmica ukupno zabio 16 poena. Sinoć je u jednoj utakmici premašio taj učinak. 17 poena, 5 skokova i 4 ukradene lopte imao je Hezonja u 25 minuta. 

Dario Šarić odigrao je solidno u novoj pobjedi Minnesota Timberwolvesa koji su razbili San Antonio Spurse 128:89. U skoro 17 minuta na parketu zabio je 10 poena i ulovio 6 skokova. Otkada su Šarić i Robert Covington u tradeu poslani u Timberwolvese, Minnesota je na omjeru 6-2. Ukupan omjer joj je 11-11 i nalazi se na 10. mjestu Zapada.

Od ostalih hrvatskih košarkaša sinoć su na parkete izašli Phoenix Suns Dragana Bendera i Cleveland Cavaliers Ante Žižića. Bender nije ulazio u igru u porazu 115:99, a Žižić je u 13 minuta na parketu ulovio 5 skokova i gađao 0-4 iz igre. Promašio je i dva slobodna bacanja.

Pročitajte više