LIGE PETICE

Van Dijk čudesnim dodavanjem presjekao obranu Bournemoutha i namjestio gol Maneu

Screenshot: Sportklub

NOGOMETAŠI Liverpoola pobijedili su u 29. kolu Premier lige kod kuće Bournemouth s 2:1. Oba gola Liverpoola posljedice su prekrasnih akcija. 

U 9. minuti Callum Wilson je šokirao Anfield, ali su Redsi uspjeli preokrenuti već u prvom poluvremenu golovima Mohameda Salaha (25) i Sadija Manea (33) .

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Kod prvog gola Liverpoola Mane je odradio većinu posla - ukrao je loptu Simpsonu na oko 30 metara od gola, jurnuo prema kaznenom prostoru gostiju i onda lijepo proigrao Salaha koji se namjestio i zabio. 

Drugi gol je kreacija Virgila Van Dijka. Stoper Liverpoola dobio je loptu blizu centra i sjajno proigrao Manea loptom koja je presjekla obranu gostujuće momčadi. Mane je rutinski pospremio za novu pobjedu Liverpoola. 

Liverpoolov niz od 44 utakmice bez poraza prekinut je prošlog tjedna kod Watforda, a sada opet ima 25 bodova prednosti nad Manchester Cityjem. Dejan Lovren nije bio u zapisniku Redsa. 

Pročitajte više