Vatreni plan Spursa: Od ljeta Srna i Pletikosa za potpuni Crottenham



PREMA pisanju talijanskog portala posvećenom transferu nogometaša, Tuttomercato, Tottenham želi proširiti koloniju hrvatskih nogometaša. Sljedeća meta im je Darijo Srna.

Da su u Tottenhamu ludi za hrvatskim nogometašima nije nikakva tajna, od ljeta u tom premierligaškom klubu igraju tri hrvatska reprezentativca: Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar. Ako je za vjerovati napisima talijanskih i engleskih medija, od ljeta će za Spurse zaigrati hrvatska petorka. Momčad koju vodi Harry Redknapp na ljeto ima dovršiti pregovore oko dovođenja Stipe Pletikose, a velika im je želja Darijo Srna.

Za Srnu je već nekoliko sezona zainteresiran velik broj europskih klubova, no on je sjajnog statusa u Donjecku nije želio iz Šahtara. Predsjednik Rinat Ahmetov ga obožava, kapetan je Šahtara i velika zvijezda u Ukrajini. Jumbo plakati s njegovim likom krase zgrade u Donjecku i šire, no Srna bi se uskoro mogao odlučiti za novi izazov u karijeri.

Posljednji u redu bio je Bayern, koji se u siječnju raspitivao o mogućnosti dovođenja hrvatskog kapetana, no u Šahtaru su javili kako do kraja sezone nemaju o čemu pričati kad je Srna u pitanju. Ideja za dovođenjem Srne u Tottenhamu živi već neko vrijeme te je momčad s White Hart Lane spremna ozbiljno se uključiti u utrku za njegovim potpisom.

Pročitajte više