Osijek - Dinamo

Večeras derbi koji bi mogao odlučiti prvaka Hrvatske. Evo gdje ga možete gledati

Foto: Igor Kralj/Pixsell

OD 20:30 igra se utakmica koja bi mogla odlučiti hrvatskog prvaka. Drugoplasirani Osijek u Gradskom vrtu dočekuje branitelja naslova Dinamo.

Zagrebački klub u derbi prvenstva ulazi s dva boda više od najvećeg konkurenta za titulu i s utakmicom manje pa bi u Gradskom vrtu bio zadovoljan i remijem. Osijeku je potrebna pobjeda, a porazom bi vjerojatno ispao iz borbe s Dinamom.

Ove sezone Osijek je na svom terenu pobijedio branitelja naslova 2:0, a u Zagrebu je doživio dva poraza (1:0 i 4:1).

"Mi smo u tri utakmice protiv Dinama ove sezone pokazali da se možemo ravnopravno nositi s njima, čak i kad ja nisam bio trener. Rezultat je bio različit, ali odlučivali su detalji. Vjerujem da ćemo biti na visini zadatka te doći do tri boda", rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica, koji je ranije vodio Dinamo. 

Iz Dinama poručuju da su bolja momčad.

"Mi vjerujemo da smo za jednu nijansu bolja momčad, ali to moramo potvrditi na terenu. U velikom su zanosu, imaju gard pobjednika, a mi smo navikli na velike utakmice i teške situacije. Dinamo ima pobjednički mentalitet i na njemu gradimo temelj svoje sportske prepotencije da se i dalje sve pita nas", poruka je Dinamovog trenera Damira Krznara.

Utakmicu prenosi Arena Sport 3, kao i ranije današnje susrete između Lokomotive i Varaždina (16 sati) i Istre i Rijeke (18:05).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više