PREOKRET Talijanski velikan se umiješao u transfer Perišića u United

Foto: Getty Images / Guliver image 

MANCHESTER UNITED i Inter traže način da premoste jaz od deset milijuna eura u cijeni za Ivana Perišića. United za sada službeno nudi 40 milijuna, ali Inter ne popušta i traži više.

Jose Mourinho odavno se odlučio za Perišića, želi da bude napast na lijevom krilu, gdje je prošle sezone gurao Martiala i Rashforda. Mourinho požuruje njegov transfer prije puta u SAD na ljetne pripreme, a 15. srpnja Manchester United igra prijateljsku utakmicu protiv LA Galaxyja. Između Manchestera i Perišića nema prepreka, lako će se dogovoriti o primanjima. United je, štoviše, pripremio poboljšanu tjednu plaću hrvatskom reprezentativcu od 100 tisuća funti.

Italija gori, mercato je u punom zamahu, a Perišićev menadžer Fali Ramadani u milijun kombinacija. Talijanski novinari otkrili su jednu od njih - prema posljednjim informacijama, u posao između Intera i Uniteda upleo se - Juventus!

Doprvak Europe već je poslao svoje predstavnike na razgovor s Interom, javljaju izvještaji iz Italije. 

Upitno je koliko se Talijani mogu financijski rastegnuti, no spremni su na razne trampe. Radi se o zanimljivoj opciji, Perišić bi u napadu igrao s Pjacom i Mandžukićem, no čini se da je on u glavi već na pripremama Uniteda. Izvori s Otoka tvrde da je Perišićev transfer u crveni dio Manchestera gotova stvar. 

Inter mora namiriti 30 milijuna eura da ispuni pravila fair-playa, a piše se da zato požuruju i prodaju Brozovića u Everton, iako to nije opcija koja je igraču primamljiva.

Pročitajte više