VIDEO Hajduk čeka utakmicu sezone, Pušnik najavio: Idemo po pobjedu

Foto: Miro Gabela/HNK Hajduk

HAJDUK u četvrtak od 20:30 na svom Poljudu lovi europsku jesen. Protiv Maccabija iz Tel Aviva igraju za ulazak u skupine Europa lige nakon poraza 1:2 u Izraelu prošlog tjedna.

Trener Hajduka Marijan Pušnik poručio je na posljednjoj presici uoči uzvrata da u momčadi vlada dobra atmosfera te da igrači znaju kako im ta utakmica pruža veliku šansu za plasman u grupnu fazu Europske lige. Teški porazi od Rijeke i Dinama u prvenstvu već na startu sezone, tvrdi Pušnik, ne utječu na njihove europske ambicije.

"Sasvim smo usmjereni na uzvratnu  utakmicu protiv Maccabija, a igrat ćemo tako da prođemo dalje, jer to je naša želja i naš cilj pa ćemo se tako postaviti u igri", rekao je Pušnik.

Na upit što će tražiti od svojih igrača, Pušnik je kratko odgovorio: "Pobjedu. Svi igrači su spremni i jedva čekaju utakmicu protiv Maccabija".

Na upit jesu li nogometaši Hajduka vježbali izvođenje jedanaesteraca, Pušnik je kazao kako to čine na svakom treningu te da za ovaj dvoboj neće biti posebnih vježbi, jer Hajduk ima pet-šest igrača koji su uvijek spremni za izvođenje penala.

U prvoj utakmici prošlog tjedna u Izraelu momčad Maccabija pobjedila je Hajduk s 2:1. Uzvratna utakmica igra se u četvrtak na Poljudu, s početkom u 20.30 sati.
 

Pročitajte više